Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 12 d’abril del 2012

Aqui us deixem un enllaç del youtube on els infants gaudeixen fen la mona de pasqua tradicional.
Pensem què amb aquest fet es du a terme l'expressió plàstica ja que hi ha un treball de coordinar els moviments i al mateix temps els infants s'expressen creant la seva figura de la pasta. ( barregen els ingredients, amacen la pasta, manipulen diferents textures...).


MONA DE PASQUA






Per altra banda, us adjuntem una pàgina web on podreu obtenir informació sobre la importància de la llum, del color i el seu reflexe.
 Com em tingut l'oportunitat exprerimentar amb tot aquests conceptes a les classes de expressió i comunicació, també hem de ser concients de l'important que es treballar aquests conceptes a infantil, ja que des de ben petits se'ls a de familiaritzar amb tot allò que és molt diferent al viscut cada dia.


LLUM I COLOR






A continuació, us mostrem una pàgina web on hi ha bastantes idees genials per poder fer manualitats i al mateix temps crear tapes d'album, els quals els infants els portaran a casa juntament amb totes les seves màginifiques fixtes ( ironia), també hi ha la possibilitat de dur a terme activitats plàstiques per fer regals als pares, per exemple, per al dia de la mare, el dia de sant jordi, etc.


ACTIVITATS PLÀSTIQUES
















Nosaltres a través de les següents imatges, us volem transmete les diferents emosions emocions que es poden arribar a sentir duien a terme les activitats lliures amb diversos colors, per exemple la primera foto on hi ha diferents nens/es dibuixan sobre un paper, veien aquesta foto podem concloure que un dibuix dirigit per l'educador/a trancant el tema de la primavera.

































La següent foto, hi observem una flor més elaborada que ha realitzat un infant de P4 o P5.

























Aquesta imatge està diferenciada amb la de dalt, perquè es veu clarament que no té gaire nivell de dificultat i per tant, és pot deduir que aquesta flor, està realtizada per infants de 1 fins a 2 anys.












Amb aquesta última imatge, us volem fer sentir alguna emoció, a la Joana per exemple li ha transmés alegria, mentre que a la Roser, li ha transmés diversió.













Finalment, us esmentem un article que em trobat per internet i em trobat convenient que el compartim amb tots vosaltres ja que tracta sobre l'importància del joc en els infants,( assignatura o mòdul treballat l'any passat); tot i que també pensem que per als adults també és important ja que és un mitjà que permet la comunicació entre els participants.




La importància del joc per als infants

El joc és una activitat d’aprenentatge i és molt important en el desenvolupament dels nadons.
Tot el que el joc comporta serveix per aprendre i per aquest motiu, cal que els infants participin i experimentin diferents tipus d’activitats i experiències per potenciar el seu desenvolupament.

El joc està íntimament lligat amb la necessitat que tenen els nadons d’actuar i moure’s i és per això que si els ensenyem a jugar els hi proporcionem plaer i goig.
De 0 a 6 mesos podem utilitzar objectes com sonalls de colors, animals de goma, mòbils de bressol, catifes de colors i elements amb llums i so. Dels 6 als 12 mesos ja podem introduir ninots i animals de drap, pilotes, joguines especials per l’aigua, peces d’encaix, corre passadissos... Dels 12 als 18 ja s’entretenen amb els tricicles o motos sense pedals, joguines de construcció, carretons o camions grans per poder carregar-los,  instruments musicals, llibres amb imatges i finestres, també comencen amb els jocs participatius d’amagar objectes, tapar-se els ulls per anar-se’n i després fer “tat”, jugar al parc amb els gronxadors i tobogans...
No hauríem d’oblidar també que els agrada moltíssim que els expliquem contes i els cantem cançons. Juguem-hi!!
Fer-los jugar és ajudar-los a créixer.




Aquest article l'hem trobat a la següent pàgina que publiquem a continuació on hi ha diversos articles amb temes molts interessants a tractar.



ARTICLES












Amb els articles ens despedim, ja que no disposem de més temps, perquè estem pensant amb el conte que durem a terme tots plegats demà al matí, per a que els infants gaudeixin d'una agradable i fantastica representació teatral.



"LA PEDRA QUE SOMIAVA EN VEURE EL MAR"




Molta sort companys/es, sabem que ens surtirà de meravella!!!


Fins aviat, adeuuuu...



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada